Utrustning

Vi tillhandahåller all utrustning för foto-, film- och ljudproduktion. Det vi motförmodan inte har i hyllan löser vi genom väl inkörda samarbeten. Skicka önseklistan till pierre@studion.se så återkommer vi med offert.

Vi har inte sagt nej till något sen 1987

A description of my image.
Kompetens.

Den samlade kompetensen i studion och folk som verkar i den täcker alla moment i det kreativa arbetet kring foto- och filmproduktioner. Behöver du stöttning, avslastning eller hjälp av: Assitenter, manusförfattare, mask, hår/make, fotografering, film, AD, copy, klipp, vfx, produktionsledning - låt oss veta!

Vi älskar samarbeten men blir glad av, blir bättre av, och när vår erfarenhet gör andra bättre!

A description of my image.
A description of my image.

På studion har det gjorts produktioner i allt från vajande vassåkrar till ösregn. Vi har byggt kulisser från slott till koja, fysiska byggen eller digitalt spelar ingen roll. Stenlagt eller trägolv, putsat eller tapetserat, i skogen på stranden.

Vi skapar miljön du behöver.

A description of my image.
Hållbarhet.

Vi vet - vår verksamhet påverkar klimatet som alla andras. Genom att erbjuda ”kickback” på återanvändning av kulissmaterial sliter vi mindre på miljön och håller nere era kostnader vid bygge av kulisser. Att i möjligaste mån återanvända och förändra istället för att bygga nytt och slänga är bra för allt och alla!

A description of my image.